Στις εκλογές για την συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ, επιτεύχθηκε »πολιτική συνεργασία Σαμαρά – Τσίπρα με άρωμα Κουβέλη» κατά τη διατύπωση -καταγγελία από μέρους της ΚΕΔ ( έχει 1 θέση στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ) – Προσχωρήσεις Μαριλένας Κατσίμη & Προκόπη Δούκα στην νέα ΥΕΝΕΔ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, αφού την μάχονταν & την κατέκριναν για 83 μέρες

Σχολιάστε

3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ : o ΣΑΜΑΡΑΣ στην ΕΣΗΕΑ (KEΔ)

Με τις ευλογίες του Σύριζα
η Δεξιά του κυρίου… πρόεδρος
ΕΣΗΕΑ

Πολιτική συνεργασία Σαμαρά – Τσίπρα με άρωμα Κουβέλη, εκδηλώθηκε σήμερα για τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ, που προμηνύει  ενδεχομένως και άλλες εξελίξεις.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ εκφράσθηκε και επίσημα η συνεργασία-συναλλαγή της παράταξης του Σύριζα «Συσπείρωση Δούρειος Τύπος» (Τρίμης –Γιουκάκης-Κατσίμη) με την παράταξη που δημιουργήθηκε παραμονές εκλογών από τα υπόγεια του Μαξίμου (Αντωνιάδου-Κοταρίδης) με τη συνεργασία Διόγου (ΔΗΜΑΡ).

Προηγηθήκαν  βέβαια:
# Η « κωλοτούμπα»της Μ. Κατσίμη, που αποκήρυξε  την ΕΡΤ και τους συναδέλφους της, με δηλώσεις της την Κυριακή στην Εφημερίδα των Συντακτών και αναγνώρισε την νέα δημόσια τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) με προθάλαμο την τηλεπαράγκα του Καψή.
#  Η απεργία – μαϊμού που κήρυξαν Τρίμης-Αντωνιάδου στο ΔΟΛ με τρόπο ώστε να βγεί παράνομη και να μπορέσει έτσι η ιδιοκτησία στις εφημερίδες ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, να ολοκληρώσει – χωρίς να ανοίξει μύτη- την μεθόδευση της για τις 150 απολύσεις κάνοντας ήδη τις πρώτες 48.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ με παρόντα 10 μέλη του ΔΣ-και όχι 6 όπως ψευδώς αναφέρει η αρχική  ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ- συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μπροστά όμως στην επιμονή Τρίμη να προχωρήσει σε συγκρότηση κατά παράβαση του καταστατικού, ώστε να διορίσει την συνεταίρο του της τελευταίας διετίας, ως  πρόεδρο του θιάσου των 6  της ανίερης συμμαχίας, υποχρεώθηκαν να καταγγείλουν την  διαδικασία και να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι τριών παρατάξεων:

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (Δημ.Τσαλαπάτης)
Μαχόμενη Δημοσιογραφία ( Νανά Νταουντάκη)
Δημοσιογράφοι για την Δημοσιογραφία (Χρ.Κυρίτσης,Αγγ.Γυπάκη).

Την πρόταση για την θέση της προέδρου, έκανε ο σύντροφος  από την ΔΗΜΑΡ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι φάνηκε από το γεγονός ότι ο Τρίμης δέχτηκε να μην προταθεί ο Γιουκάκης επειδή η Αντωνιάδου δεχόταν να ψηφίσει μόνο την Κατσίμη για τη θέση της Γενικής Γραμματέως, μετά  την στροφή της τελευταίας.

Οι δυο του προεδρείου έχουν ήδη επιδοθεί σε αναζήτηση συνεταίρων, ώστε να βαφτίσουν το σχήμα αναλογικό μοιράζοντας τις κενές θέσεις.
Ψάχνουν έτσι για  συνενόχους σε όσα έχουν  προσυμφωνήσει κάτω από το τραπέζι, στα μέτρα των χορηγών τους, οδηγώντας τον κλάδο στο απόσπασμα και βάζοντας ταφόπλακα με το καλαματιανό που έχουν στησει  στον ΕΔΟΕΑΠ.

Στη θέση του Τρίμη που μάλλον παραιτείται αφού ολοκλήρωσε την αγοραπωλησία, βγαίνουν ήδη τα μαχαίρια ανάμεσα στην  Ανέτα Καββαδία την Αλεξάνδρα Χριστακάκη και τον Χριστόφορο Κάσδαγλη, αλλά τον κλήρο μάλλον  θα τραβήξει η Κουμουνδούρου.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

=================

Συγχαρητήρια από την αυλή του Μαξίμου

Με τον δικό του τρόπο έδωσε δημοσίως τις ευχές του στη νέα πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, o οποίος επέλεξε τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media για να στείλει ένα μήνυμα με… νόημα:

Συγχαρητήρια και καλή θητεία στην Μαρία Αντωνιάδου για την ανάληψη των καθηκόντων της ως Προέδρου της ΕΣΗΕΑ».

Για να συμπληρώσει:
«ΥΓ. Την προηγούμενη φορά που την συνεχάρην δημοσίως, η Μαρία καταγγέλθηκε δημοσίως (όπως και εγώ) με σφοδρότητα από τους “δημοκράτες” της Αριστερής δημοσιογραφίας. Δυστυχώς, φαίνεται ότι για ορισμένους, τα συγχαρητήρια γίνονται αποδεκτά, μόνον αν έχουν αριστερό πρόσημο…
Αδιαφορώντας για τον νέο γύρο ύβρεων που θα ακολουθήσει, συγχαίρω και πάλι, με όλη μου την καρδιά, τη Μαρία Αντωνιάδου, μία αυτοδημιούργητη, άξια, έντιμη και ικανή δημοσιογράφο για την επιτυχία της.
Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει το καλύτερο για τον κλάδο της…”,

έγραψε ο Γιώργος Μουρούτης στο Facebook του.

Σημείωση στυξ:Μόνο που το γραφείο του κ. Σαμαρά, ξεχνάει ότι η εκλεκτή τους -και της δεξιάς του κυρίου- είναι συνυπεύθυνη μαζί με τον προηγούμενο πρόεδρο και συνεταίρο της, για όλα τα δεινά του κλάδου και της ενημέρωσης της τελευταίας τριετίας. Και βέβαια ο κ. Μουρούτης, αποφεύγει να τα βάλει αυτή τη φορά με τον Σύριζα, επιβεβαιώνοντας ότι η «Μαρία του» αποτελεί προγεφύρωμα και για πολιτική συνεργασία ΝΔ-Σύριζα, με δεκανίκι τον Κουβέλη.

03.09.13

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=4480

ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΕΔ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Παράγκα Καψή
με την βούλα της ΕΒU

 Διάβημα διαμαρτυρίας με την οποία καταγγέλλεται αλλαγή στάσης της EBU στην υπόθεση της ΕΡΤ, πραγματοποιεί με επιστολή της στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο τη Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (IFJ)  αλλά και στην ηγεσία της ΕΒU, η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ).

Την  επιστολή που απεστάλη χθες, υπογράφει εκ μέρους της γραμματείας της ΚΕΔ, η Μαρία Γκίκα εργαζόμενη στην ΝΕΤ και μέλος- κατά την 11η Ιουνίου-του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Στο διάβημα, με το οποίο καταγγέλλεται η κατασκευή του αρμόδιου υφυπουργού, που την παρουσιάζει ως δήθεν δημόσια τηλεόραση, επισημαίνονται μεταξύ άλλων και τα προβλήματα υπεύθυνης ενημέρωσης, που ανακύπτουν ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ, από την Ελληνική Κυβέρνηση.     

«..Οι εργαζόμενοι οφείλουμε να επιμένουμε και για τους λόγους αυτούς αλλά και γα να κάνουμε διακριτό στον ελληνικό λαό ότι άλλο πράγμα είναι η ενημέρωση,  την οποία οφείλουν να υπερασπίζονται οι δημοσιογράφοι και άλλο η επικοινωνία και η κυβερνητική προπαγάνδα η οποία δυστυχώς νομιμοποιείται και με τη στάση σας…», επισημαίνει απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΕΒU Jean-Paul Philippot, η ΚΕΔ.

Στην επιστολή υπογραμμίζεται οτι:

Η μεγαλύτερη  παραβίαση ,της ελληνικής Πολιτείας , που η πλευρά της EBU δυστυχώς νομιμοποιεί με την στάση της, αφορά  και όλα όσα τα θεσμικά όργανα του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχουν κατ’ επανάληψη αναγνωρίσει και τονίσει τον ζωτικό ρόλο που επιτελεί η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση στην σύγχρονη δημοκρατία.

Και ειδικότερα:

#  «Tην σημασία της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης για τις δημοκρατικές κοινωνίες».

#  Την ρητή υποχρέωση (ΣΣ. Που παραβιάζεται κατάφωρα) ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει επίσης να έχουν «επαρκείς συμβάσεις εργασίας που παρέχουν επαρκές επίπεδο κοινωνικής προστασίας, ούτως ώστε να μην συμβιβάζονται ως προς την αμεροληψία και ανεξαρτησία τους» και «να μην τίθενται περιορισμοί στην σύσταση σωματείων, όπως οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι οποίες συμμετέχουν στις συλλογικές διαπραγματεύσεις». [Κοινοβουλευτική Συνέλευση, Απόφαση 1636 (2008), Δείκτες για τα μέσα σε μια δημοκρατία, σημεία 8.11-8.12]

Τονίζεται επίσης στην επιστολή της ΚΕΔ προς την ΕΒU

«..Με την νέα σας στάση παρέχετε την δυνατότητα, αν όχι το «άλλοθι» σε αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης και δυστυχώς πρώην δημοσιογράφους, να παρανομούν σε σχέση με το δικαίωμα της υπεύθυνης έγκυρης και πολυφωνικής ενημέρωσης του ελληνικού λαού, καταργώντας στην  πράξη ακόμη και το συνδικαλιστικό δικαίωμα των εργαζομένων δημοσιογράφων και βεβαίως την ελευθερία της έκφρασης.

Παρέχετε επίσης νομιμοποίηση σε ένα  δήθεν διαγωνισμό αξιοκρατικής επιλογής εργαζομένων , όπου ήδη αποκαλύπτεται ότι  συνωστίζονται κομματικοί φίλοι της κυβέρνησης, φίλοι ή ημέτεροι υπουργών , ενώ μέρα με την μέρα πληθαίνουν οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις με έγγραφα και άλλα ντοκουμέντα.

Το κυριότερο όμως είναι, όπως φαίνεται ,ότι η ελληνική κυβέρνηση  χρησιμοποιεί  την ΕΒU ώστε να νομιμοποιήσει  ένα μικρό τηλεοπτικό κατασκεύασμα από το Κράτος και να μπορέσει να μοιράσει τις συχνότητες  για ψηφιακή εκπομπή σε εμπορικά κανάλια, όπως και τα σημεία εκπομπής σε όλη την Ελλάδα που αποτελούσε μέχρι τώρα περιουσία της ΕΡΤ..

Είναι άλλωστε η περίοδος που ιδιωτικά κανάλια κλείνουν, συγχωνεύονται και υπάρχει μία εκ νέου κατανομή της τηλεοπτικής και διαφημιστικής αγοράς…»

Απευθυνόμενη προς την  ΕΒU αναφέρει:

«..Αυτό που εσείς αναγνωρίζετε ξαφνικά τώρα, ως δήθεν δημόσια ραδιοτηλεόραση, αποτελεί μια κρατική υπηρεσία με κολοβό πρόγραμμα, που μέχρι πρότινος λειτουργούσε σε στούντιο εμπορικού καναλιού ιδιοκτησίας επιχειρηματικού ομίλου, στον οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του και ο αρμόδιος υφυπουργός, ακριβώς πριν αναλάβει τα καθήκοντα αυτά.

Το γεγονός δεν θεωρώ ότι πρέπει να σας κάνει υπερήφανους…»

..Τώρα το συγκεκριμένο κανάλι παράγει  το υποτυπώδες «πρόγραμμα» του, στα προς ιδιωτικοποίηση στούντιο της ΕΤ-1 και εν συνεχεία εκπέμπει από ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο  και τα υπόγεια του κτιρίου της κρατικής  γενικής γραμματείας Επικοινωνίας (πρώην υπουργείο Τύπου), με άρρηκτους δεσμούς με το γραφείο του Πρωθυπουργού.

…Αλλά και οι εργαζόμενοι που απασχολούνται εργάζονται με δίμηνες συμβάσεις, όπως οι εποχικοί υπάλληλοι των Δήμων για την δασοπυρόσβεση…”

«..Είναι ένα ζήτημα που μετά τις καταγγελίες μας αναγκάσθηκε να ομολογήσει  δημοσίως και ο αρμόδιος υφυπουργός που με την… «σεμνότητα», η οποία τον διακρίνει, φαίνεται να θεωρεί  ότι είναι περιττή πολυτέλεια η εργασία με δημοσιογραφικές συμβάσεις και με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

«..Το κυβερνητικό μόρφωμα όμως περιλαμβάνει μόνο «ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»  και δεν γίνεται καμιά κουβέντα για το  «ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ»..  

Είναι καταπληκτικό ότι η κυβερνητική κατασκευήγια δήθεν Δημόσια ΜΜΕ  δεν περιλαμβάνει ραδιοφωνικές μεταδόσεις αφήνοντας τους ακροατές στο έλεος ιδιωτικών συμφερόντων, που εκπρόσωποι τους διώκονται για φοροδιαφυγή ή κρύβονται σε φορολογικούς παραδείσους παρά τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν…»

31.08.2013

πηγή : http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=4474

 

01/09/13

 

 

ΕΡΤ VS ΔΤ

 

 

Η Μαριλένα Κατσίμη από την καταργημένη ΕΡΤ, που όμως συνεχίζει να εκπέμπει, και ο Δ. Μποτώνης που εργάζεται ήδη στη Δ.Τ. δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και έμμεσα αντιπαρατίθενται για όσα συμβαίνουν.

 

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

 

 

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρεις μήνες από εκείνο το απόγευμα που η κυβέρνηση, με μια πραξικοπηματική ενέργεια, έβαλε λουκέτο και έριξε μαύρο στην ΕΡΤ. Από τότε οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να εκπέμπουν απεργιακό πρόγραμμα το οποίο μεταδίδεται πλέον μόνο διαδικτυακά και δίχως την υποστήριξη της EBU. Η κυβέρνηση κλονίσθηκε, από τρικομματική έγινε δικομματική καθώς αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ, έγινε ανασχηματισμός και την ευθύνη για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέλαβε ο Παντελής Καψής ως αρμόδιος υφυπουργός. Προχώρησε στη σχετική λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης που εκπέμπει από την Κατεχάκη, δημοσιοποίησε σε δύο προκηρύξεις θέσεων εργασίας, οι πρώτες δίμηνες συμβάσεις υπογράφονται και ήδη η ΔΤ μεταδίδει πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν αναγνωρίζουν τη ΔΤ, έχουν αποφασίσει να μη συμμετέχουν μέλη τους στις εκπομπές της, ενώ οι εργαζόμενοι είναι πλέον διασπασμένοι, με ορισμένους να καταθέτουν αιτήσεις για το μεταβατικό διάστημα και ήδη να συμμετέχουν στη λειτουργία της ΔΤ και άλλους να παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Αναμενόμενο ήταν να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Ζητήσαμε από δύο συναδέλφους, τη Μαριλένα Κατσίμη, που παραμένει στην ΕΡΤ, και τον Διονύση Μποτώνη, που βρίσκεται πλέον στη ΔΤ, να μας απαντήσουν σε δύο ερωτήσεις ο καθένας για τις αποφάσεις τους…

 

s.maniatis@efsyn.gr

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΤΣΙΜΗ

 

(Δημοσιογράφος ΕΡΤ)

 

 

 

«Δεν τρέφω αυταπάτες»

 

 

 

1. Πόσο θεωρείτε ότι μπορεί να συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση με την εκπομπή προγράμματος από το Ραδιομέγαρο και τι καταλογίζετε στους συναδέλφους σας που συμμετείχαν στην προκήρυξη για τη Δημόσια Τηλεόραση;

 

 

 

«Πραγματικά δεν ξέρω πόσο ακόμη μπορεί να συνεχιστεί η μετάδοση προγράμματος από το Ραδιομέγαρο. Φυσικά ο χρόνος βαραίνει καθοριστικά και η κόπωση όλων είναι αναμενόμενη. Ομως κάθε μέρα που περνάει αλλάζουν και τα δεδομένα γύρω μας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κρίσιμος για όλη την κοινωνία. Η ΕΡΤ θα μπορούσε να είναι ένας χώρος συσπείρωσης όλων αυτών των ανθρώπων που καταπατώνται τα δικαιώματά τους στην εργασία, την υγεία, την παιδεία. Οι ελεύθερες φωνές στα ιδιωτικά μέσα είναι περιορισμένες και φοβάμαι πως η ΔΤ δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στην αντικειμενική ενημέρωση. Δυστυχώς, είτε από φόβο κι ανασφάλεια, αισθήματα απολύτως κατανοητά σε μένα, είτε από πεποίθηση, οι συνάδελφοί μας έχουν μάθει να υπηρετούν την κάθε διοίκηση όποιο χρώμα κι αν έχει».

 

 

 

2. Θεωρείτε ότι η υπόθεση «ΕΡΤ» δεν έχει τελειώσει και πιστεύετε ότι πρέπει να επιμείνετε στην επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση;

 

 

 

«Δεν τρέφω αυταπάτες για την ΕΡΤ. Το κακό έχει γίνει. Οσο κι αν με πονάει, έχω συνειδητοποιήσει ότι η νέα δημόσια τηλεόραση θα λέγεται ΝΕΡΙΤ. Μέχρι όμως να ξεκινήσει αυτό το εγχείρημα, ηθικά δεν μπορώ να αναγνωρίζω αυτό το μόρφωμα της ΔΤ, το οποίο είναι παράνομο από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν οι 1.800 συνάδελφοι που έκαναν αίτηση στη ΔΤ μάς ζητήσουν να φύγουμε από το Ραδιομέγαρο για να υπογράψουν τις δίμηνες συμβάσεις και αν ξεκινήσει η προκήρυξη θέσεων για τον νέο φορέα (ΝΕΡΙΤ) με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και εχέγγυα για διαφανείς διαδικασίες, τότε, κατά την προσωπική μου άποψη, θα πρέπει να φύγουμε. Ομως, απ” ό,τι μαθαίνουμε, τουλάχιστον από την Κατεχάκη, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…».

 

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΤΩΝΗΣ

 

(Δημοσιογράφος ΔΤ)

 

 

 

«Δικαίωμα στην εργασία»

 

 

 

1. Γιατί αποφασίσατε να καταθέσετε αίτηση στη ΔΤ και τι απαντάτε στους συναδέλφους σας που καταγγέλλουν ότι είναι παράνομη, σας χαρακτηρίζουν έως και «δηλωσίες», ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν να εκπέμπουν από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή;

 

 

 

«Το δικαίωμα στην εργασία το έχει ο καθένας, πολύ περισσότερο όσοι είναι άνεργοι. Επειτα από μακρά θητεία στη δημόσια τηλεόραση -ΕΡΤ- αποφάσισα να καταθέσω αίτηση πρόσληψης στον μεταβατικό φορέα, όπως έκαναν τουλάχιστον 1.800 πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για την απόφασή μου. Αν πρέπει να το κάνω, αυτό θα το έκανα μόνο στην οικογένειά μου.

 

Οσον αφορά τον χαρακτηρισμό “δηλωσίες”, νομίζω ότι όσοι τον χρησιμοποιούν γνωρίζουν πως υπερβαίνει τα όρια και μας οδηγεί σε άλλες εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Τέτοιοι διαχωρισμοί δεν έχουν θέση σε πρώην και νυν εργαζομένους. Αυτό που δηλώνω με δυνατή φωνή είναι πως θέλω να δουλέψω και να ζήσω αξιοπρεπώς. Εκκρεμούν δύο χιλιάδες προσλήψεις, να έρθουν όλοι να δουλέψουμε μαζί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για όλους, και φυσικά για την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Σέβομαι απόλυτα την άποψη του καθενός, το ίδιο θέλω να κάνουν και όσοι δεν συμφωνούν με την επιλογή να δουλέψουμε στο μεταβατικό στάδιο της Δημόσιας Τηλεόρασης».

 

 

 

2. Θεωρείτε ότι η υπόθεση «ΕΡΤ» έχει τελειώσει, οπότε πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη μέρα, και -επειδή υπάρχουν καταγγελίες- πιστεύετε ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιλογή των 577 αρχικά και των άλλων 1.400 μετέπειτα είναι απόλυτα διαφανής;

 

 

 

«Δυστυχώς, η ΕΡΤ έκλεισε με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, το μαύρο σκοτείνιασε και τις ψυχές μας και τις προοπτικές μας. Δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψω να μαυρίσει και το μέλλον μου. Η επόμενη μέρα έχει αρχίσει και δεν βλέπω τον τρόπο που θα επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς. Μην ξεχνάμε ότι πρώτοι οι εργαζόμενοι είχαν μιλήσει για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της πρώην ΕΡΤ όσο επώδυνες και αν ήταν αυτές. Δεν πιστεύω, λοιπόν, στις άγονες αντιπαραθέσεις και στις επιθέσεις που γίνονται με στόχο να θολώσουν τα νερά και να τελματώσουν μια κατάσταση που δεν έχει προοπτική. Υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη εξετάζονται οι φάκελοι και τα στοιχεία όλων, από διάφορες επιτροπές. Λάθη και παραλείψεις μπορεί να υπάρξουν, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι την αδιαφάνεια η απόσταση είναι μεγάλη».

 

http://www.efsyn.gr/?p=102134

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s