Προσαγωγές καθηγητών στην Ακρόπολη – 15.09.13

Σχολιάστε

Προσαγωγές καθηγητών στην Ακρόπολη

Το πρωί της περασμένης Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου ομάδα απεργών καθηγητών, με απόφαση της Κεντρικής Απεργιακής Επιτροπής της ΟΛΜΕ ανέβηκε στο βράχο της Ακρόπολης και άνοιξε πανό που έγραφε «Λαέ πολέμα – ΑΠΕΡΓΙΑ». Άλλη ομάδα καθηγητών μοίραζε ανακοινώσεις για την απεργία διαρκείας γύρω από το χώρο της Ακρόπολης.

Έγινε επέμβαση της ασφάλειας η οποία προχώρησε σε προσαγωγές εκπαιδευτικών. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης και από εκεί στη ΓΑΔΑ όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση μελών της κεντρικής Απεργιακής Επιτροπής της ΟΛΜΕ και μελών του Δ.Σ της ΟΛΜΕ

alfavita.gr

 Ανακοίνωση

 

Η παρέμβαση κλιμακίου των απεργιακών επιτροπών των ΕΛΜΕ λεκανοπεδίου στην Ακρόπολη, στις 15 Σεπτέμβρη (Κυριακή ώρα 11πμ) διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, ακρίβεια, συντονισμό και πειθαρχία.

Η ομάδα παρέμβασης με την ανάρτηση πανό για την απεργία και από τον ιερό βράχο, κατέγραψε την επιμονή των εκπαιδευτικών στον αγώνα που τώρα αρχίζει. Σε ότι αφορά στους κοινούς συκοφάντες που ανιστόρητα μιλούν για βεβήλωση του ιστορικού μνημείου, απαντάμε πως εμείς χρόνια τώρα δίνουμε τη γνώση και την ψυχή μας για την Παιδεία και τον Πολιτισμό. Άλλοι τρέφουν λαό και νεολαία με σκουπίδια και αγοραία πρότυπα. Στέλνουμε μήνυμα αγώνα, θάρρους και αυταπάρνησης.

Αθήνα 15 – 9 – 2013

Το κλιμάκιο των απεργιακών επιτροπών για το σχέδιο «Ακρόπολη»


πηγή : alfavita.gr Κυρ, 15/09/2013 – 14:35

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s