Ενωτική Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Λάρισας: Ποιοι είναι οι «φίλοι» του λαού;

Σχολιάστε

Ενωτική Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Λάρισας: Ποιοι είναι οι «φίλοι» του λαού;

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ποιοι είναι οι «φίλοι» του λαού ;

(αλλιώς το γνωστό σχέδιο «στρίβειν δια του αρραβώνος»)

   Οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ  πήγαν τελικά στην πλησιέστερη πρόταση των  ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ , ΠΑΜΕ που πρότειναν 48ωρη . ΟΠΕΡ σημαίνει ότι … να περιμένουμε από τις πιο πάνω δυνάμεις να τα δώσουν ΟΛΑ για την επιτυχία της , αφού επικροτήθηκε η πρόταση τους.   

    Ζητήματα που θα προκύψουν

 α) Στις ΕΛΜΕ πολλοί θα αμφισβητήσουν ( ΔΑΚΕ , ΠΑΣΚ κ.α. ) για το αν οι πρόεδροι είχαν δικαίωμα να πάνε σε άλλη πρόταση ( θα ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε εξουσιοδότηση ……..κι ας πέρασε η δική τους πρόταση ) 

β) Σήμερα συνεδριάζει η ΔΟΕ και την Κυριακή το ΓΣ της ΑΔΕΔΥ. Προσέξτε τι θα βγάλουν . Σύμφωνα με διαρροές τους θα ΑΡΝΗΘΟΥΝ για μια ακόμη φορά το συντονισμό με το πιο μαχόμενο κομμάτι σήμερα του κινήματος ( καθηγητές ) και η μεν ΔΟΕ δεν θα προτείνει ΤΙΠΟΤΕ ….επικαλούμενη τα πενιχρά ποσοστά της 2ης  μέρας τους και η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΔΕΔΥ θα πάει σε 48ωρη σε ΑΛΛΗ ημερομηνία. Οι ίδιες συνδικαλιστικές δυνάμεις θα μας δουλέψουν άγρια ακόμη μια φορά . Δεν αφορά μόνον τις ΠΑΣΚ  ,ΔΑΚΕ ( αυτές την υπονόμευση την έχουν σαν κύριο ΚΑΘΗΚΟΝ.  Στις άλλες αναφερόμαστε που ενώ ΣΩΣΤΑ  ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΧΗ  για τη συνέχεια με νέα πενθήμερη ……….δυστυχώς θα ψηφίσουν σε ΑΔΕΔΥ ,άλλες ημερομηνίες ….μακριά από 23, 24 Δευτέρα, Τρίτη.

    ΑΝ το κάνουν και τούτη τη φορά οι ευθύνες τους για τον εκφυλισμό και την αναξιοπιστία είναι πολλαπλάσιες των ανύπαρκτων πια ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ ( στις συνελεύσεις στέλνουν ενδεικτικά δυο τρεις για να έχουν εικόνα του κλίματος ) .

Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ που θα ξεσηκώσει το κλάδο μας και όλο το δημόσιο είναι ο συντονισμός όλου του δημοσιοϋπαλληλικού χώρου και η ψήφιση από ΔΟΕ και ξεπουλημένη ΑΔΕΔΥ της 48ωρης απεργίας για 23 ,24 Σεπτέμβρη. Να δούμε τώρα ποιοι θα είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΥΓ. Σαφώς και πιστεύουμε ότι η εμπροσθοφυλακή του κινήματος είναι ο το εργατικό κίνημα στα εργοστάσια ,στα γιαπιά και στα λιμάνια.

Από την ανύπαρκτη και ξεπουλημένη ΓΣΕΕ  δεν περιμένουμε εδώ και χρόνια ΤΙΠΟΤΕ.

Οι άλλες ταξικές δυνάμεις γιατί σφυρίζουν αδιάφορα ;

 

Λάρισα 21 – 9 -2013


πηγή : alfavita.gr Σάβ, 21/09/2013 – 11:17

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s