ΚΟΛΑΦΟΣ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΜΠΕΡΙΑΛΟΦΑΣΙΣΤΑ ΟΛΑΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. – των Πορφύρη Δ./Σταφυλά Π.

Σχολιάστε

ΚΟΛΑΦΟΣ: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ ΟΛΑΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΗΡΟΣ: OI ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

Η τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΓΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ : H ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.

Καταρρέουν το ένα με το άλλο τα σαθρά επιχειρήματα αυτών που συνέλαβαν και υλοποίησαν την εγκληματική ρίψη χημικών στην περιφέρεια της Δαμασκού και που λίγο έλειψε να διασαλεύσουν την παγκόσμια τάξη. Αποκαλύπτονται οι αληθινοί ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές όσο και οι φυσικοί αυτουργοί. Ο Βέλγος καθηγητής Pierre Piccinin επανέρχεται και  σε πρόσφατη συνέντευξη του 18/09/13 στο Le Soir Magazine αποκαλύπτει την απόλυτη απόδειξη ότι η επίθεση με χημικά πραγματοποιήθηκε από τους αντάρτες. Παράλληλα η τ. Πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας Αnne Marie Lizin καταγγέλλει  ότι η ίδια επίθεση στην Γκούτα εξυφάνθηκε από την γαλλική αντικατασκοπεία που εκπαιδεύει μουσουλμάνους μαχητές.

ο Piccinin στο Χαλέπι

ο Piccinin στο Χαλέπι

Ο Βέλγος εκπαιδευτικός PierrePiccinin καθηγητής ιστορίας και πολιτικών επιστημών σε δημόσιο σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη Philippeville , υπήρξε για τη βελγική κοινή γνώμη μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Κατά το παρελθόν είχε εγκαταλείψει την εκπαίδευση για να συμπαρασταθεί στους αγώνες εξεγερμένων λαών της Ανατολής ή του Μαγκρέμπ όπως το κίνημα της Αραβικής άνοιξης σε Τυνησία, Αίγυπτο, Λιβύη , Υεμένη κλπ. Από την άνοιξη του 2012 είχε στρατευθεί στον αγώνα κατά του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, παρουσιάζοντας τη Συρία σε όλα τα δυτικά μέσα σαν μια χώρα « των δεσμών και των βασανιστηρίων» (« chaineettorture »). Σε πολλαπλά του άρθρα  στο γαλλόφωνο και αγγλόφωνο τύπο μεμφόταν την « ασυνειδησία των δυτικών» και υπεραμυνόταν μιας επέμβασης των ευρωπαϊκών δημοκρατικών χωρών στο εσωτερικό της Συρίας. Είχε συμμετάσχει σε εκπομπές του καναλιού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα της Συρίας ενώ είχε υποστηρίξει το αντάρτικο στη Συρία σε σχετική επιτροπή της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Είχε εκδώσει 3 βιβλία για τη συριακή κρίση, το τελευταίο υπό τον τίτλο Μαζί με τους Μαχητές της Συρίας (AveclesCombattantsdeSyrie) . Σε μια από τις 7  επισκέψεις του στη Συρία όπου πάντα εισερχόταν με τις διαπιστεύσεις του Ελεύθερου συριακού στρατού (FSA)είχε συλληφθεί από τις υπηρεσίες της συριακής κυβέρνησης  της Δαμασκού και είχε φυλακισθεί με την κατηγορία της κατασκοπείας κατά της χώρας.

Με διπλωματικές ενέργειες  και πιέσεις του Βελγίου , είχε απελαθεί τον Ιούνιο του 2012 και μετά την άφιξή του σε ευρωπαϊκό έδαφος κατήγγειλε στα διεθνή μέσα τα βασανιστήρια που υπέστη από τις συριακές αρχές. Ο Pierre Piccinin είχε απασχολήσει πολύ τη βελγική κοινή γνώμη καθώς παρείχε τέτοια ηθική, επιστημονική και δημοσιογραφική συμπαράσταση στους αντάρτες ισλαμιστές ώστε να κυκλοφορούν φήμες ακόμα και για ενδεχόμενο εξισλαμισμό του.

O Piccinin με αντάρτες του FSA

O Piccinin με αντάρτες του FSA

Όταν εισήλθε και πάλι στο συριακό έδαφος τον Απρίλιο του 2013 με τις γνωστές εγγυήσεις της αντιπολίτευσης, απήχθη από το Αλ Κιουσέιρ (08/04/13) μαζί με τον Ιταλό δημοσιογράφο της La Stampa, Domenico Quirico. Η όλη απαγωγή ήταν στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από τις μυστικές υπηρεσίες της συριακές κυβέρνησης, υπόθεση που κατέρρευσε γρήγορα. Μετά την απελευθέρωσή τους από τους ισλαμιστές στις 08/09/13, οι δυο πρώην όμηροι προέβησαν σε αποκαλυπτικές δηλώσεις  περί της χρήσης χημικών από τους μαχητές της αντιπολίτευσης.

Tο βιβλίο του Piccinin

Tο βιβλίο του Piccinin

Ο Βέλγος PierrePiccinin , δήλωσε κατά την επάνοδό του στο Βέλγιο ότι « λόγοι συνείδησης του υπαγορεύουν να πει την αλήθεια για τα χημικά τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Άσσαντ » . Στην πρώτη συνέντευξή του που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο RTL ο Piccinin δεσμεύθηκε να μη δώσει λεπτομέρειες των στοιχείων πριν την κατάθεσή του στον εισαγγελέα. Τόνισε ωστόσο ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του συριακού στρατού στη χημική επίθεση και ότι διάφορες ομάδες της ένοπλης αντιπολίτευσης τους κρατούσαν ομήρους. Αυτές τις ομάδες τις χαρακτηρίζει ως πολύ βίαιες και αντιχριστιανικές/ισλαμιστικές και κατήγγειλε ότι τους πρόδωσε ο FSA παραδίδοντάς τους σε αυτές τις ομάδες (Al Farouk) .

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Le Soir Magazine 18/09/13 , αναφέρεται λεπτομερώς στο επεισόδιο του οποίου υπήρξε αυτήκοος/αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο την εμπλοκή του FSA στην επίθεση με χημικά αέρια στην Γκούτα της Δαμασκού :

«-Οι Τζιχαντιστές που μας κρατούσαν , οι 4 δεσμοφύλακες που μας είχαν υπό την επίβλεψή τους, είχαν ανοίξει την πόρτα του διαδρόμου και απέναντι από αυτήν υπήρχε μια άλλη πόρτα με ένα πολύ ευρύχωρο γραφείο μέσα στο οποίο πηγαινοέρχονταν μαχητές που συχνά έφερναν διάφορα έγγραφα.

Αυτήν ακριβώς  τη στιγμή ήταν που ακούσαμε μια συνομιλία. Ήταν από μια σύνδεση skype.Η πόρτα ήταν κλειστή εκείνη την ώρα αλλά αναγνωρίσαμε ανάμεσα στα 3πρόσωπα που συνομιλούσαν, τον στρατηγό του ελεύθερου συριακού στρατού που μας είχε υποδεχθεί κατά την άφιξή μας. Αυτός λοιπόν μιλούσε για το προάστιο της Δαμασκού Γκούτα. Η αναφορά της Γκούτα αμέσως μας τράβηξε την προσοχή γιατί ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας. Αν πήγαμε στο Αλ Κιουσέρ δεν ήταν παρά γιατί ο δρόμος της Γκούτα ήταν κλειστός από τότε που μπήκαμε στη Συρία στις 06 Απριλίου. Κανονικά για την Γκούτα είχαμε σκοπό να πάμε.

Piccinin και Quirico μετά την απελευθέρωσή τους προσγειώνονται στη Ρώμη

Piccinin και Quirico μετά την απελευθέρωσή τους προσγειώνονται στη Ρώμη

-Οπότε θέλετε να πείτε ότι τράβηξε την προσοχή σας το όνομα αυτής της πόλης;

-Ναι και ακόμα γιατί άρχισαν να μιλούν για αέρια για πολλούς νεκρούς. Ο στρατηγός του ελεύθερου συριακού στρατού μιλάει για εκατοντάδες νεκρών. Αρχίζει να εκνευρίζεται και να λέει ότι κάτι τέτοιο ήταν τελείως απρόοπτο να έχουν τόσους νεκρούς. Η φωνή του απαντούσε ότι ήταν ένα ατύχημα.

-H φωνή ποιου ;

-Η φωνή από το skype. Ήταν ένα πρόσωπο που μιλούσε αγγλικά και που είπε ότι το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε ήταν αέριο. Δεν πρόφερε τη λέξη σαρίν οπότε αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είπε αέριο και ότι η επιχείρηση τους ξέφυγε και ότι το προϊόν διαχύθηκε και ότι είχαν χάσει τον έλεγχο της επιχείρησης. Σύμφωνα με αυτά που είπε στη συνομιλία ο αξιωματικός Αλ Φαρούκ , στην αρχή τους είχαν προειδοποιήσει για 50 θύματα και όχι παραπάνω οπότε αυτή η σφαγή που είχε εκατοντάδες νεκρούς έβαλε σε μεγάλο θυμό τον αξιωματούχο του ελεύθερου Συριακού Στρατού».

H Lizin κατά την πρόσφατη συνέντευξη στο Λίβανο

H Lizin κατά την πρόσφατη συνέντευξη στο Λίβανο

Και ενώ ακόμη είναι νωπές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Βέλγου καθηγητή για τους πραγματικά υπαίτιους της δολοφονικής ρίψης χημικών στην Γκούτα η  πρώην πρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας Αnne Marie Lizin καταγγέλει την γαλλική κατασκοπεία για την ίδια υπόθεση.Κατά την επίσκεψή της στο Λίβανο δήλωσε στο Al Manar ότι μια μικρή ομάδα της γαλλικής αντικατασκοπείας μπορεί να είχε κατασκευάσει το όλο ζήτημα της επίθεσης με τα χημικά στην Γκούτα της Δαμασκού. Σχολιάζοντας τη σκληρή γραμμή της Γαλλίας στο συριακό η κ. Lizin τόνισε ότι  ο Υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Laurent Fabius και ο Γάλλος πρέσβης στη Συρία Eric Chevallier καθοδηγούμενοι από τις πιέσεις του Ισραήλ ήταν ικανοί να κατευθύνουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει αυστηρές θέσεις εναντίον της Συρίας. Ο Obama δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος των στρατιωτικών σχεδίων καθώς δεν υπήρχαν αμερικανικά ερείσματα που να ήταν συμβατά μ’ αυτό.

        Η Βελγίδα πολιτικός υπογράμμισε χαρακτηριστικά : « Μια μικρή ομάδα των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών μπορεί να ευθύνεται για την χειραγώγηση που είχε ως αποτέλεσμα το ζήτημα των χημικών όπλων και αυτή η ομάδα λειτούργησε κατ΄αυτόν τον τρόπο ώστε να πειστεί η  γαλλική κοινή γνώμη που αντιτίθεται σ’ένα πόλεμο κατά της Συρίας». Ενώ πρόσθεσε αμέσως μετά « έμαθα για ένα Γάλλο που δουλεύει σε μια εταιρεία  security που εκπαιδεύει νέους μουσουλμάνους για να πολεμήσουν στη Συρία. Αυτή η εταιρεία εργάζεται για λογαριασμό της γαλλικής κατασκοπείας. Αυτοί οι μαχητές δεν είναι επαγγελματίες και έτσι στρέφονται κατά πολιτών».(Δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

      Κατήγγειλε επίσης ότι είδε « βίντεο που παρουσίαζε έναν οπερατέρ να ζουμάρει,εστιάζει από ένα μπαλκόνι σε συγκεκριμένη τοποθεσία πριν ακόμη εκραγεί η ρουκέτα. Η αλήθεια θ’αποκαλυφθεί σε 10 με 15 χρόνια αλλά δυστυχώς ήδη κι αυτό το βίντεο συνέβαλε στο να παροτρύνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αποφασίσει να επιτεθεί στη Συρία ».

Η κ. Lizin ανέφερε ότι η βελγική κοινή γνώμη κατά 80% αντιτίθεται σ’έναν πόλεμο στη Συρία.Σύμφωνα με την ίδια 28 ευρωπαικά κράτη επίσης δεν θέλουν έναν αντίστοιχο πόλεμο.

Πηγές: Le soir magazine 18/09/13,Αl Manar 21/09/13,Le Monde, La libre, RTLinfo

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013
olympia

πηγή : http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2109.html#more

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΡΙΚΗΣ. Τα απαχθέντα και δολοφονηθέντα παιδιά της Λαττάκειας, “κομπάρσοι” στα βίντεο της χημικής επίθεσης

 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

 

Ένα από τα στυγνότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όλων των εποχών. Λίγο πριν την περιβόητη “επίθεση με χημικά”, ισλαμοφασίστες εισβάλλουν στα περίχωρα της Λαττάκειας, σφάζουν εκατοντάδες γονείς και απαγάγουν γύρω στα 170 παιδιά. Το τρομερό αυτό έγκλημα αποσιωπήθηκε παντελώς από τα δυτικά ΜΜ”Ε”. Το γιατί, το καταλάβαμε λίγες ημέρες αργότερα. Τα βίντεο της περιβόητης χημικής επίθεσης, είχαν ως “κομπάρσους” τα νεκρά παιδιά των Χριστιανών και Αλεβιτών της Λαττάκειας. Παιδιά τα οποία είχαν δεχθεί και ένεση για να παρουσιάσουν τα συμπτώματα της χημικής επίθεσης, όπως δείχνει η φωτογραφία. Το γεγονός ότι τα βίντεο είχαν ανέβει μία ημέρα πριν την περιβόητη επίθεση στο Youtube, το σημείωσε μόνον ο Πούτιν και ο Λαβρόφ στις συζητήσεις τους. Τα μέσα της Δύσης το πέρασαν στα “ψιλά”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

 

Evidence Contradicts the Assertions of the Obama Administration & the entire US Intelligence Community

 

A detailed independent report by Mother Agnes Mariam, a Greek Melkite Catholic nun that is the mother superior of the St. James Monastery in Qarah, and the International Support Team for Mussalaha in Syria (ISTEAMS) makes some important observations about what happened in the Damascene suburb of East Ghouta on August 21, 2013.

 

The independent ISTEAMS study contradicts the assertions of the Obama Administration and the entire US Intelligence Community—a gargantuan network of sixteen different intelligence agencies that includes the standalone Central Intelligence Agency (CIA), the US Depart of State’s Bureau of Intelligence and Research (INR), and the Pentagon’s National Security Agency (NSA)—through simple observations of the video material that has been put forward as evidence by the United States.

 

The ISTEAMS report does not deny that chemical weapons were used or that innocent Syrians have been killed. What the study does is logically point out through its observations that that is empirical evidence that the sample of videos that the US Intelligence Community has analyzed and nominated as authentic footage has been stage-managed.  This is an important finding, because it refutes the assertions of the representatives of the US Intelligence agencies who testified that the videos they authenticated provide evidence that a chemical weapons attack by the Syrian government took place in East Ghouda.

 

In turn, the Obama Administration has used mainstream media reports from unnamed sources, unnamed social media comments and a series of videos that came out of Syria to make their case for attacking Syria. The videos that the ISTEAMS report looks at are the thirteen videos that the US Intelligence Community selected or nominated as the best video evidence for the Obama Administration to make their case against the Syrian government to an important committee in the US Senate on September 5th, 2013.

 

The videos that are examined by the study are among the first thirty-five videos uploaded on the internet after the attack in East Ghouta. Almost all of them were uploaded between two to seven hours after the incident and the Local Coordination Committees.

 

Key Observations and Questions

 

The report starts by asserting that on the basis of personal observations that the most the residents in East Ghouda had been fleeing the suburb since it was was the scene of fighting been the Syrian military and the anti-government militias; as validation, it also refers to the interview of a young Syrian boy by the name of Abdullah who responds that nobody died among his family and neighbours, because most of them were already displaced from East Ghouda.

 

Key findings are:

 

(1) Most the footage is of children.

 

(2) There is almost a total absence of adult corpses next to the bodies of the children.

 

(3) There is almost a total absence of parents, especially mothers, coming to claim the bodies of the dead children.

 

(4) There is virtually an absence of the sound of ambulances in the background of the videos.

 

(5) The testimonies being used against the Syrian government include those of individuals claiming to have smelled the chemical that was used whereas sarin is an odorless gas.

 

(6) The testimonies that most the victims were found in their homes are at odds with the claims by the same people that most the victims could not be identified.

 

(7) The same footage is used for videos with different scenarios.

 

(8) There is different footage that proves that the bodies were being arranged and moved around for display and specifically for filming; for example we see the body of a little boy in a red shirt that was filmed in Zamalka and then in filmed again among different bodies in Jobar and the inanimate bodies of at least nine of the children that filmed in Kafarbatna also oddly appear at makeshift morgue in Al-Majr a few hours later.

 

(9) The same couple appears as parents looking for their children in two different videos and each time they claim a different child as theirs among the corpses.

 

(10) The same groups that have been involved with posting and disseminating the videos that the US Intelligence Community has selected have also tried to pass pictures of Egyptian civilians killed in Cairo’s Rabaa Al-Adawiya Square as Syrian victims.

 

(11) Children that are still breathing in Zamalka are just filmed and left alone without medical treatment.

 

(12) In one video, where it is stated that all the bodies are those of the dead, it can be seen that some of the corpses are being injected by syringes with an unknown liquid.

 

(13) There is no knowledge or evidence that public funerals took place for the large number of victims that surpasses 1,460 people.

 

(14) In breach of all cultural norms and last rites, no public announcements about the dead or their funerals were made.

 

(15) There is no more than 500 people in all the videos, even when all the bodies that appear in different videos are added to the count.

 

(16) In two videos of the same location with a difference of about one hour and forty minutes the entire medical teams changes in the middle of an emergency.

 

(17) The identities of the dead have largely been left unknown, especially by the anti-government groups archiving and disseminating their pictures.

 

(18) In the footage of one burial only eight people are buried and three of them are not even covered in the “compulsory” ritual shrouds.

 

As a result these questions emerge:

 

(1) Why such a high rate of dead children?

 

(2) Why are the bodies of children being displayed with a virtual absence of adult corpses?

 

(3) When adult corpses are seen, why are the unusually segregated?

 

(4) Where were the parents?

 

(5) If the parents died with their children, why are the bodies of adults virtually absence, especially with the bodies of the children?

 

(6) If the parents were not killed, then where are they? Why are they not looking for their children?

 

(7) According to the cultural norms and gender scripts of Syrian society, children are almost always found with their mothers. So why is there a relative absence of women and specifically mothers in the US Intelligence Community’s nominated videos?

 

(8) How was it possible that all these children died alone?

 

(9) There was virtually no outdoor movement in East Ghouda after the attack. How were all the bodies transported to the burial sites without anyone noticing?

 

(10) What was being injected into the dead bodies? Do you need to give medication to corpses at a makeshift morgue?

 

A lot of things do not add up in the footage presented by the US government.

 

The same little boy in red is in two different locationsAt least nine of these children appear in different footage from different locations

 

 

A little boy that appears in two different videos with two different scenariosBodies being injected by the woman and man outlined in yellow A Diabolical Conclusion

Even if many of the observations and premises of the study are ignored, there are some observations that are irrefutable. The same corpses of children were found in different arrangements and in different places at different times in the footage used by the US Intelligence Community. This means that corpses were being staged in arrangements for propaganda purposes.
The videos nominated by the US Intelligence Community need to be carefully looked at and meticulously studied using the ISTEAM observations that have been found as a basis and then expanded upon. The revelations implicate the entire intelligence apparatus of the United States and discredit it in the same tradition as the intelligence claims about weapons of mass destruction in Iraq. There are serious flaws in the US Intelligence Community that equate to either a lack of professionalism or/and its outright subordination to Washington’s political agendas that involve false analyses. To think that such a large network with so many resources could overlook the same observations that laypeople have made is embarrassing to say the least.
There is an important Latakia connection that has to be addressed about these videos. There was actually a massacre carried out by the US-supported anti-government forces in that region of Syria on August 4, 2013. It went largely unreported in countries like the US, the UK, Saudi Arabia, Canada, Qatar, and France. Reporting on the massacre of Syrian civilians in Latakia at the hands of the anti-government forces would have been too inconvenient for the US and its allies.
What is also known is that a large amount of women and children were abducted by the anti-government forces, specifically by Jabhat Al-Nusra, as hostages to be used for negotiations and trade with the Syrian government for captured insurgents.  About a hundred and fifty cases are known.
ISTEAMS also mentions that that Syrians from Latakia have come forward claiming that their relatives were on display in the footage that the US Intelligence Community has showcased to justify bombing Syria. The Latakia connection would explain a lot of the questions that arise about the bodies of the unaccompanied children. It also pains a disturbing picture of the bodies of innocent Syrian children being prostituted to spark a foreign attack on Syria by the United States and its allies.
Regardless of any political positions or stances on Syria, everyone who is advocating for war or peace on the basis of these videos has a responsibility to take the observations of the ISTEAMS report to task and verify for themselves the nature of its claims.
# # # #Mahdi Darius Nazemroaya– BFP Contributing Author & Analyst
Mahdi Darius Nazemroaya is a sociologist, award-winning author, and geopolitical analyst. He is a Research Associate at the Centre for Research on Globalization, a Canadian research and media organization based in Montreal, and a member of the Scientific Committee of Geopolitica, an Italian journal of geopolitical science based in Rome. His writing has been published in more than twenty-five languages around the world, including Spanish, Russian, Turkish, German, Arabic, Chinese, Portuguese, and Italian. Among his published works is The Globalization of NATO, one of the most comprehensive and critical books on the military alliance.

olympia

 

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

 

πηγή : http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3840.html#more

 

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s