Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος : Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Σχολιάστε

Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Ο Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, στη θέση του Στέλιου Σταυρίδη, που απομακρύνθηκε στις 18 Αυγούστου.

Ο Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, στη θέση του Στέλιου Σταυρίδη, που απομακρύνθηκε στις 18 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα δέχθηκε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης για την κάλυψη της θέσης από τον κ. Μανιατόπουλο, καθώς επί 14 έτη ήταν ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στη Διεύθυνση Ενέργειας. Το κύρος που απέκτησε από την εργασία του έκανε όλους τους προέδρους της ΕΕ να επιθυμούν την παραμονή του ως γενικού διευθυντή Ενέργειας.

Η επιλογή της κυβέρνησης και η αποδοχή της τρόικας στην πρότασή της για τον κ. Μανιατόπουλο σχετίζεται με την βαθειά του εμπειρία (ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ…ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ..), που απεδείχθη από όλες τις θέσεις ευθύνης που πέρασε, αλλά και από τη βαθιά γνώση του στα γεωπολιτικά, στα θέματα ανταγωνισμού στον χώρο της ενέργειας, τις γνώσεις του στην αγορά καυσίμου και στον χώρο των ακινήτων.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, πρόεδρος στο Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ.

25.09.13

Πηγή : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63893100

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s