Άλλοι βάζουν πλάτη και άλλοι Πλατάρο

Σχολιάστε

Άλλοι βάζουν πλάτη και άλλοι Πλατάρο

Αρθρογράφος: 

Σατυροπρόκος

– Μετά τα εύσημα που απέσπασε το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο από τους φροντιστές, ο υπουργός θα το ονομάσει παιδείας θα το μετονομάσει σε:

«Εμπρός για το Φροντιστήριο».

– Κανένας δεν κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις του Πλατάρου (τι όνομα!) του ΔΔΕ στη Μεσσηνία ο οποίος διέταξε να γίνονται μαθήματα το απόγευμα. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ο άνθρωπος.

– Αυτό δεν υποσχέθηκε ο Αρβανιτόπουλος με το Νέο Λύκειο; Ιδού το πώς θα γίνει πράξη. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις. Εντάξει, έπρεπε η αρχή να γίνει στην πόλη του πρωθυπουργού μας για συμβολικούς λόγους!

– Με την θεατρική παράσταση που έδωσε ο Πλατάρος μπροστά στις κάλπες θα ανέβει και το πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής της Μεσσηνίας για να δέσει με τους πολλούς υπαλλήλους στο Υπουργείο Πολιτισμού!

– Η ΔΑΚΕ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαροβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

– Το ΠΑΜΕ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαραβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

– Ο ΣυΡιζΑ δεν ήθελε τη συνέχιση της απεργίας των καθηγητών για να μην πέσει ο Σαμαραβενίζελος και έρθει ο ΣυΡιζΑ.

– Η ΠΑΣΚΕ δεν ήθελε να θέλει κάτι εκτός από το να ανοίξει η γη να την καταπιεί όπως κατάπιε και τα ποσοστά της.

– Τελικά οι καθηγητές απάντησαν στο ερώτημα «αν αντέχουν» ενώ το πραγματικό ερώτημα ήταν «αν έπρεπε και αν άξιζε να αντέξουν».

– Κάτι μου λέει πως τα ίδια ερωτήματα θα τους απασχολήσουν πολύ νωρίτερα από όσο φαντάζεται ακόμη και ο ίδιος ο Αρβανιτόπουλος.

– Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα γραφεία του Μπακιρένιου Μεσημεριού. Τώρα Θέμο ποιος θα περνάει τις γριούλες απέναντι; Μήπως να αναλάβεις «κομιστής γραιών»;

– Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Βορίδη θα φτάσει το τσεκούρι μέχρι το κόκαλο στην υπόθεση του Μπακιρένιου Μεσημεριού; Δηλαδή, θα ερευνήσει και τη χρηματοδότησή του; Θα μάθουμε ονόματα;

– Ρωτάω επειδή διάβασα ότι τα ευρήματα του ΣΔΟΕ θα τα παραλαμβάνουν οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού για να μην διαρρεύσουν ονόματα και προλάβουν να καλυφθούν. Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ!

– Ήθελα να ξέρω, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του Σπυρίδωνος-Αδώνιδος ότι μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δεν θα έχουν τα 25 ευρώ για να εισαχθούν στο νοσοκομείο;

– Αν δεν του πέρασε, πρέπει να παραιτηθεί. Αν του πέρασε, πρέπει να παραιτηθεί δύο φορές. Πριν το κάνει να αλλάξει και την ταμπέλα του Υπουργείου. Να το κάνει: «Υπουργείο Απολεσθείσης Υγείας».

– Πολύ ωραίο το πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Είναι τόσο καλό που δεν το βλέπω ποτέ για να μην πάθω τίποτα από τη συγκίνηση!

– Μάθατε αν ο πρωθυπουργός απάντησε στην ερώτηση εκείνου του περίεργου ξένου δημοσιογράφου σχετικά με τους «πολίτες» που πετούσαν πέτρες μαζί με τα ΜΑΤ στην αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι;

– Κομιστές, βαλίτσες, βυζόκωλα, όπλα, τηλεόραση, φοροδιαφυφή. Τελικά ο άνθρωπος άμα θέλει μπορεί και τα προλαβαίνει όλα. Σκέτο θηρίο. Τι θηρίο; Τέρας για να είσαι πιο ακριβής. Τέρας επιμονής…

– Τι κοινό έχουν τα ΜΑΤ, οι Μπακιρένιοι Μεσημεριώτες και οι νευροχειρούργοι; Οι νικητές θα μπορέσουν να δουν πώς γυρίζεται από κοντά μια «εκπομπή» του Θέμου. Πληροφορίες στον Περρή τον χαζογελαστό.

– Απορώ πώς γίνεται να υπάρχουν φασίστες ψυχίατροι; Πώς προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ασθενείς; Με ευθανασία;

 

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


πηγή : alfavita.gr Πέμ, 26/09/2013 – 14:07

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s