Βόμβες Ρουπακιώτη: Με υπόδειξη από ΗΠΑ, Κομισιόν και εβραϊκές οργανώσεις έγιναν οι διώξεις κατά Χρυσής Αυγής – “Συναγερμός για την εξάπλωση του ρατσισμού” – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – “Eίμαι θύμα πολιτικής βίας”

Σχολιάστε

Βόμβες Ρουπακιώτη: Με υπόδειξη από ΗΠΑ, Κομισιόν και εβραϊκές οργανώσεις έγιναν οι διώξεις κατά Χρυσής Αυγής

Απίστευτες καταγγελίες εκστόμισε αντιπροχθές Παρασκευή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Αντώνης Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Ο κ. Ρουπακιώτης είπε επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.
Αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας πώς «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε».
Είναι το νομοσχέδιο που «τρέχει» τώρα να καταθέσει η κυβέρνηση προφανώς και αυτό με εντολή απ’ έξω.
Ο κ. Ρουπακιώτης όμως είπε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω».

04.10.2013 13:45
Πηγή:
iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/124731#ixzz2goLY05nt

Ρουπακιώτης: «Η Κομισιόν πίεσε για τη Χ.Α.»

«Ανοιχτό διάδρομο για να ξαναφέρουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής πίσω» άφηνε η κυβέρνηση σύμφωνα με τον  Αντώνη Ρουπακιώτη που σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι «κύκλοι μέσα από την κυβέρνηση, μέσα από το Μαξίμου, πάγωσαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο γιατί πίστευαν ότι τη ΧΑ δεν πρέπει να την πολώσεις».  

Η αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης προς τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού  Δικαιοσύνης, ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την Κομισιόν και όχι μόνο:  «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη ΧΑ, σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι… Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;» υποστήριξε ο κ. Ρουπακιώτης.

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να αξιοποιήσει πολιτικά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Υπήρχε δραματική καθυστέρηση του πολιτικού συστήματος στην αντιμετώπιση της ΧΑ δεν είχε αξιολογήσει το πολιτικό σύστημα το μείζονα κίνδυνο της ΧΑ. Δεν είχε αξιολογήσει το εύρος και το βάθος ανάπτυξης του φαινομένου της ΧΑ. Εδώ υπάρχει δράση μαχαιροβγαλτών και δολοφόνων. Το πολιτικό σύστημα δεν επέδειξε πρωτοβουλία και θάρρος για να αναζητηθεί σύγκληση για τη ΧΑ. Δεν υπήρχε σύγκληση δυνάμεων» τόνισε.

Όπως επισήμανε ο πρώην υπουργός η Ελλάδα είχε υποχρέωση να καταθέσει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από το 2010. Από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή αυτό δεν κατατέθηκε ποτέ.

«Το αίμα του άμοιρου του Πακιστανού πνίγηκε στη λησμονιά, αλλά αντιδρά η κοινωνία όταν σκοτώθηκε ένας Έλληνας. Βιάστηκε τώρα, όταν πνίγηκε απ’ όλα αυτά, και έπρεπε να δώσει μια απάντηση η κυβέρνηση» σχολίασε ο κ.Ρουπακιώτης.

04/10/2013 – 16:30

Πηγή : http://www.enikos.gr/politics/179570,Roypakiwths:_H_Komision_piese_gia_th_X.html

Συναγερμός για την εξάπλωση του ρατσισμού”

Σε δημόσια δήλωση της, με τίτλο «Συναγερμός για την εξάπλωση του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη», η υποεπιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας του Συμβουλίου της Ευρώπης εκφράζει την «βαθειά ανησυχία της για την αύξηση των εκδηλώσεων ρατσισμού σε όλη την Ευρώπη, που υπονομεύουν τις θεμελιώδεις αξίες των δημοκρατικών κοινωνιών», σημειώνοντας ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αδιαφορεί μπροστά σε αυτό το φαινόμενο».

Με τη δήλωση τους, τα μέλη της επιτροπής επικεντρώνονται στα πρόσφατα γεγονότα στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας:

«Στην Ελλάδα, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι η τελευταία σε μια σειρά βίαιων επιθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, είτε με την υποκίνηση, είτε με την άμεση συμμετοχή των μελών της Χρυσής Αυγής, ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο εθνικό Κοινοβούλιο. Η υποεπιτροπή καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση βίας, ενθαρρύνει τις ελληνικές αρχές να προβούν σε ενδελεχή έρευνα σχετικά με αυτό, καθώς και όλα τα άλλα εγκλήματα που υποκινούνται από ρατσισμό, μισαλλοδοξία και ξενοφοβία, και υπενθυμίζει ότι το να είναι κάποιος μέλος πολιτικού κόμματος δεν απαλλάσσεται από τις ποινικές ευθύνες».

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση αναφέρεται στις περιπτώσεις της Σουηδίας και της Ιταλίας και προειδοποιεί για τη μειωμένη επαγρύπνηση που παρατηρείται κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας στην Ευρώπη, όπου ο ρατσιστικός και μισαλλόδοξος λόγος προωθείται και μέσω πολιτικών δράσεων, αλλά και μέσω των νέων μέσων διαδικτυακής ενημέρωσης, στα οποία είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι οι νέοι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

04/10/2013 – 17:33

πηγή : http://www.enikos.gr/international/179590,%E2%80%9CSynagermos_gia_thn_exaplwsh_toy_ratsism.html

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – “Eίμαι θύμα πολιτικής βίας”

 

Επίσης, ανέφερε ότι γνωρίζει τα ονόματα των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, τους οποίους χαρακτήρισε «εντελώς αναξιόπιστους» και οι οποίοι «εξυπηρετούν συμφέροντα δικά τους ή άλλων».
Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν στη Χρυσή Αυγή «μηχανοκίνητες ομάδες ούτε βέβαια ομάδες ανηλίκων (Κένταυροι)».
Επίσης, είπε ότι  «απαγορεύεται η προσέλευση ανηλίκων όταν είναι ασυνόδευτοι» και προσέθεσε ότι για τους Κενταύρους «πρέπει να ζητηθούν οι σχετικές εξηγήσεις από τον παλιό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη».

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

 

πηγή : http://greeknation.blogspot.gr/2013/10/e.html#more

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s