Η απάντηση του πρώην υπουργού Σ.Ξυνίδη στον Νίκο Παπανδρέου – Ξυνίδης:Ο Τσοχατζόπουλος και το Βατοπέδι

Σχολιάστε

Η απάντηση του Ξυνίδη στον Νίκο Παπανδρέου 

Αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Παπανδρέου δίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης με αφορμή το άρθρο του αδελφού του πρώην Πρωθυπουργού στην Οικονομική Επιθεώρηση.

Ο κ. Ξυνίδης, με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο κάνει λόγο μεταξύ άλλων για «πρόσωπα και οικογένειες που έκατσαν στο σβέρκο του ελληνικού λαού και συνεχίζουν να τον εκμεταλλεύονται ασύστολα».

 Ακολουθεί ολόκληρη η απάντησή του

 «Διάβασα άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην Οικονομική Επιθεώρηση που τελειώνει με το ερώτημα του «αν και πότε θα βρεθεί το πολιτικοκοινωνικό κίνημα-όχημα, που θα πάρει τη θέση του (ΠΑΣΟΚ) και θα εκφράσει τις ανάγκες της πλειοψηφίας.». Η απάντηση είναι απλή. Όταν θα υπάρξει πολιτικό πρόσωπο ή πολιτικός σχηματισμός που θα δείξει, θα κατονομάσει και θα περιγράψει το βαθύ κράτος στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα ούτε το ΚΚΕ έχει τολμήσει να το κάνει. Το βαθύ κράτος της Ελλάδας δεν έχει πηλίκιο, δεν έχει σύμβολα, δεν έχει πρόσωπο. Είναι αυτό που στήθηκε σε οικονομικό επίπεδο από πρόσωπα και οικογένειες που λήστεψαν τη συμμαχική βοήθεια στην μεταπολεμική Ελλάδα και λήστεψαν τα κοινοτικά κονδύλια στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Είναι πρόσωπα και οικογένειες που έκατσαν στο σβέρκο του ελληνικού λαού και συνεχίζουν να τον εκμεταλλεύονται ασύστολα. Είναι τόσο ισχυροί που ακόμη και οι ξένοι μεγαλοκαρχαρίες δεν πλησιάζουν στα νερά τους, που δυστυχώς ταυτίζονται με αυτά της τριτοκοσμικής Ελλάδας. Καμιά ουσιαστική μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να επιτευχθεί και καμιά θεραπεία στην παθογένεια της χώρας να επιτευχθεί όσο κυριαρχεί το ίδιο ψευτοτραπεζιτικό-ψευτοεπιχειρηματικό και ψευτοπολιτικό κατεστημένο που επιβάλει το ελληνικό βαθύ κράτος.
Ο πολιτικός (πρόσωπο ή σχηματισμός) λοιπόν που θα δείξει, θα κατονομάσει, θα περιγράψει και θα βάλει απέναντι το βαθύ κράτος της Ελλάδας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και θα εκφράσει τις ανάγκες της πλειοψηφίας.
Ορίστε λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν».

 

08/10/2013 17:07

πηγή : http://www.enikos.gr/politics/180576,H_apanthsh_toy_Jynidh_ston_Niko_Papandre.html

Ξυνίδης:Ο Τσοχατζόπουλος και το Βατοπέδι

Για σατανικές συμπτώσεις κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας την υπόθεση Τσοχατζόπουλου με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

«Έχουμε και λέμε:
Στην υπόθεση ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ τιμωρήθηκαν ο εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρείας NOBILIS και ο εργολάβος Σαχπατζίδης, ενώ κατηγορούμενος ήταν ο εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρείας TORCASO.
Στην υπόθεση ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ οι εταιρείες που ενεργούσαν για λογαριασμό του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ στην Κύπρο και στην Ελλάδα ήταν TORCASO και NOBILIS και ο εργολάβος Σαχπατζίδης.
Ακίνητο στην οδό Κόμνα Τράκα ο Τσοχατζόπουλος, ακίνητο στην Κόμνα Τράκα το ΒΑΤΟΠΕΔΙ» αναφέρει ο κ. Ξυνίδης σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο.
«Κανείς δεν διερωτάται σε αυτή τη χώρα τι είδους σατανικές συμπτώσεις είναι αυτές;
Η δικαιοσύνη δεν θα συσχετίσει αυτά τα δεδομένα;
Την πρώτη συσχέτιση την έκανε η Εισαγγελέας στη δίκη Τσοχατζόπουλου. Απαιτείται όμως συνέχεια.
Τα πολιτικά κόμματα δεν θα διερωτηθούν;» επισημαίνει.

09/10/2013 22:42

Πηγή : http://www.enikos.gr/politics/180969,Jynidhs:O_Tsoxatzopoylos_kai_to_Batopaid.html

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s