Ο Δ. Καζάκης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-φωνή – 6/10/2013

Σχολιάστε

Δημοσιεύθηκε στις 8 Οκτ 2013 —Ο Δ. Καζάκης στο διαδικτυακό ραδιόφωνο e-φωνή (ολόκληρη η εκπομπή) – 6/10/2013
http://efoni.blogspot.gr/

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο e-Φωνή είναι μια προσπάθεια απλών ανθρώπων να βρουν την φωνή τους και να επικοινωνήσουν με άλλους απλούς ανθρώπους, χωρίς μεσάζοντες, διαμεσολαβητές και «ειδικούς», για να ανταλλάξουν πληροφορίες σκέψεις και ιδέες, για το πώς θα καταφέρουν να διεκδικήσουν το δικαίωμα να ορίζουν την τύχη τους.
Το e-Φωνή ξεκίνησε από μέλη του ΕΠΑΜ Ηρακλείου και φιλοξενείται στα γραφεία του. Ο στόχος του, όμως, δεν είναι να γίνει ένας ΕΠΑΜητικος «Ριζοσπάστης».
Στοχεύει να δώσει βήμα, άνευ όρων, σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο ή συλλογικότητα αντιστέκεται και παλεύει εναντία στην οικονομική κατοχή που έχει περιέλθει η χώρα μας. Σε κάθε άνθρωπο που παλεύει για τη Δημοκρατία και ανεξαρτησία αυτής της χώρας, και της κάθε χώρας, για την αλληλεγγύη, την ισότητα και τη δικαιοσύνη μεταξύ των ανθρώπων, ανεξαρτήτως χρώματος, πεποίθησης, θρησκείας, ιδεολογίας και εθνικότητας.
Επίσης, στόχος του e-Φωνή δεν είναι να προπαγανδίσει, αλλά να ενημερώσει, γιατί, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας είναι η σωστή πληροφόρηση των πολιτών.
Και φυσικά, συνοδοιπόρος σε όλο αυτό, η καλή μουσική. Γιατί και άλλοι πολύ πριν από μας, σκέφτηκαν αυτά που σκεφτόμαστε, ένιωσαν αυτά που νιώθουμε, πόνεσαν με αυτά που πονάμε, πάλεψαν για αυτά που παλεύουμε και έφτιαξαν τα τραγούδια που εμείς σήμερα τραγουδάμε.
«Μεγάλα και παχιά λόγια» θα μου πείτε και ενδεχομένως να έχετε δίκιο. Το αν, και το τι θα καταφέρουμε, θα φανεί στην πράξη.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s