Στο «σφυρί» 278 σπίτια στη Ρόδο από την εφορία – σε όλη την χώρα 10.755 προγράμματα πλειστηριασμών – 579 αιτήσεις στο 8μηνο στην Α’’ Αθηνών – 502 στην Α’’ Σερρών.

Σχολιάστε

Στο «σφυρί» 278 σπίτια στη Ρόδο από την εφορία

Η Εφορία Ρόδου, τους τελευταίους μήνες, λόγω οφειλών στο δημόσιο έχει δρομολογήσει πλειστηριασμούς για 278 ακίνητα. Πρόκειται για επίσημα στοιχεία που έρχονται να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση ότι τα πράγματα στην τοπική οικονομία εξελίσσονται από το κακό στο χειρότερο.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι αυτά συμβαίνουν, ενώ φέτος η σεζόν ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του ροδιακού τουρισμό, εύλογες είναι οι ανησυχίες για το τι θα προκύψει τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα  με την τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» που επικαλείται στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων και Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών η ΔΟΥ Ρόδου το περασμένο οκτάμηνο (Ιανουάριος-Αύγουστος) εξέδωσε 278 προγράμματα πλειστηριασμών για ακίνητα.

Συνολικά σε όλη την χώρα στο διάστημα αυτό εκδόθηκαν 10.755 προγράμματα πλειστηριασμών και η Ρόδος είναι μεταξύ των πιο «παραγωγικών» περιοχών. Παράλληλα και στις αγωγές δίωξης η ΔΟΥ Ρόδου έχει προχωρήσει σε συνολικά 460, που και πάλι είναι από το υψηλότερο νούμερο σε όλη την χώρα.

Το ρεκόρ πάντως  στις αγωγές δίωξης καταρρίπτει η Α’ Αθηνών με συνολικά 579 αιτήσεις στο οκτάμηνο, ενώ 502 υποθέσεις παρέπεμψε στον εισαγγελέα και η Α’ Σερρών.

Πηγή : defencenet.gr 09/10/13 – 11:32

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s