Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής : «Η φωνή της ΕΡΤ θα πάψει»- 24.10 – ΕΡΤ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ- ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Σχολιάστε

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής : «Η φωνή της ΕΡΤ θα πάψει»– 24.10

«Η φωνή της ΕΡΤ θα πάψει»Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, που παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, εξέδωσαν έκτακτη ανακοίνωση για τη διακοπή μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από το απόγευμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

Η κυβέρνηση του «μαύρου» σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ «ρίχνει» και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.

Ρίχνουν ξανά «μαύρο» εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Και το σπουδαιότερο,

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ».

24/10/2013 – 11:51

πηγή : http://www.enikos.gr/media/184916,%C2%ABH_fwnh_ths_ERT_8a_payei%C2%BB.html

ΕΡΤ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ- ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SjO0tdqa0LU

Ακούστε την εκφωνήτρια της ΕΡΑ Χρύσα Δημητριάδου, η οποία έχει συνταξιοδοτηθεί και εργάζεται εθελοντικά για να βοηθήσει σε αυτόν τον αγώνα τους συναδέλφους της, που γεμάτη συγκίνηση κομπιάζει κατά την εκφώνηση του πρωινού δελτίου ειδήσεων στο ραδιόφωνο σήμερα. Εξαιρετικά συγκινημένη διακόπτει το….δελτίο στις 08:00 (24-10-2013) για να πάρει ανάσα και προαναγγέλλει το νέο μαύρο, που ρίχνει η κυβέρνηση (με την διακοπή του δορυφορικού σήματος) στη φωνή όλων εκείνων οι οποίοι αγωνίζονται για να μείνει η ΕΡΤ ορθάνοιχτη.

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

πηγή : http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7645.html

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s